Barion Pixel

A webáruházban a számodra is hatékony működéséhez kétféle sütit használunk.

Szükséges cookie-k
Ezek a cookie-k segítenek abban, hogy a webáruház használható és működőképes legyen, ezért ezeket nem lehet letiltani.

Marketing cookie-k
Ezek a cookie-k segítenek abban, hogy a Te érdeklődési körödnek megfelelő reklámokat és termékeket jelenítsünk meg a webáruházban. Ezeket a cookie-kat le tudod tiltani, de kár lenne, mert egy csomó jó dologról maradnál le.

Kérjük ha egyetértesz, kattints az ELFOGADOM gombra, ha változtatni szeretnél ezen, akkor a Beállítások módosítása gombra. Köszönjük!

Vörös halcsontleves kacsamájjal 100ml - Food Studio

Food Studio
690 Ft (543 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Fedezd fel a Food Studio új, kacsamájas szószát, a jól ismert tengeri vörös halból készült csontlé alappal. Tudsz ennél ínycsiklandóbb és egészségesebb kombót kedvencednek? Kutyáknak és macskáknak egyaránt. 100%-ban természetes és 100%-ban Human Grade állateledel, csak a legjobb, emberi fogyasztásra is alkalmas összetevőkből. Laktóz- és gluténmentes termék.

Kiszerelés: 100ml

Egységár: 6,90 Ft/ml
Várható szállítás: 2024. szeptember 20.
Elérhetőség: Raktáron
Nem értékelt
Gyors szállítás, raktárról
1-2 munkanapon belül
Kedvező szállítási díjak
30.000 Ft felett ingyenes szállítás
Személyes átvételi lehetőség
Hódmezővásárhelyen szaküzletünkben
690 Ft (543 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

A termékfejlesztés következő lépcsője volt, amikor a gyártó a "natúr" csontléihez májat és zöldséget adott, ezzel létrehozva az alábbi képen is látható szaftos szószokat. Ezen 100 ml-es kiszerelésű eledelek szintén rendkívül hamar nagy népszerűségre tettek szert házi kedvenceink körében, jó szívvel ajánljuk, ha egészséges és finom kiegészítő eledelt keresel kutyádnak vagy macskádnak.

A Food Studio kacsamájas vörös hal csontlé egy hipoallergén, monoprotein eledel, tehát csak egyetlen állati fehérjeforrást tartalmaz, így a legérzékenyebb - allergiás, ételintoleranciával küzdő - kutyák és macskák is nyugodtan fogyaszthatják. Összetétele révén könnyen emészthető és jó hatással van az állat emésztésére.

A felhasznált nyersanyagok kiválasztása, valamint a főzési folyamat során ugyanazokat az elveket követik, illetve szabályokat tartják be, mint amelyeket az éttermi ramen levesek alapjául szolgáló csontlé előállításakor is. Helyileg is ugyanazon üzemi konyhában készülnek a házi kedvenceknek és az éttermeknek szánt csontlék. Mondhatni csak a címkézésben, illetve a fűszerezésben van eltérés, hiszen az állatoknak szánt eledelekbe nem kerül só vagy bármilyen egyéb fűszer.

Az északi tengeri vörös hal csontokból főzött csontlé fontos vitaminokat, ásványi anyagokat tartalmaz: glükózamin, hialuron sav, kondroitin-szulfát, kalcium, magnézium, foszfor, szilícium, kollagén, zselatin és különböző aminosavak (különösen a prolin és glicin)

A kiegészítő állateledelek ultra prémium kategóriájába tartozó Food Studio kacsamájas vörös hal csontlé magas kollagénszintje révén támogatja az izületeket, csontokat és fogakat, valamint hozzájárul a fényes és ragyogó szőrzethez, az egészséges bőrhöz. A csontleves hosszú főzési folyamata a kollagén természetes felszabadulását eredményezi a csontokból. A hozzáadott máj pedig tovább növeli a kollagéntartalmat.

Az eledel folyadék formája okán hozzájárul az állat megfelelő hidratáltságához, ami különösen a keveset ivó, valamint beteg állatok esetében fontos. A vemhes/szoptatós állatok és sportkutyák újrahidratálásában is hasznos segítség. Utóbbiak esetében a már említett izületerősítő hatás különösen kiemelendő.

A csontleves immunerősítő hatása is közismert, nem véletlenül ajánlják betegség esetén a húslevest, ami enyhíti a megfázást és a höröghurutot, egyben gyulladáscsökkentős hatással is bír.

Előbbiek okán is nagyon ajánlott beteg vagy műtéten átesett állatok esetében az otthoni gondozás vagy az állatorvosi klinikán történő kezelés során.

Ezen prémium kacsamájas szósz az alap vörös hal csontléhez hasonlóan nagyon alacsony zsírtartalmú, mondhatni diétás eledel. Etetésekor a termék minimális zsírtartalma okán egyáltalán nem kell tartani az állat elhízásától, annak egészséges testsúlya megőrízhető. A szaftos halszósz minimális zsírtartalma amúgy a hozzáadott kacsamájból származik, hiszen az alapul szolgáló tengeri vörös hal csontlevesről a lassú főzési folyamat során folyamatosan leszedik a zsírt.

A terméket a kedvencek számára erős és kellemes illat, valamint hasonlóan vonzó íz jellemzi, így kutyánk és macskánk számára valódi csemegeként hat. Adhatjuk ízfokozóként, például egyéb állateledel, így

  • száraztáp
  • vagy nedvestáp

mellé, de önállóan, 

  • egészséges jutalomként is kínálhatjuk kedvencünknek.

Nyáron lefagyasztva ínycsiklandó és egészséges kutya jégrém készíthető belőle.

Összetevők: vörös hal csontleves 92.3% (víz, tengeri vörös hal csontok), kacsamáj 7%, guargumi 0.7%

Beltartalom: Fehérje 3.9%, Zsír 0.6%, Nyers rost 0.3%, Nyers hamu 0.4%, Nedvesség 94.5%

Átlagos analitikai összetevők / 100 ml: Kollagén 730 mg

100 ml termék átlagosan a következőket tartalmazza: 23 kcal / 97 KJ

Ajánlott napi bevitel: Igazodjon a kutya vagy a macska étrendjéhez, de ne haladja meg a napi energiaszükséglet 10%-át. Szobahőmérsékleten tálaljuk. Tálalás előtt alaposan felrázandó!

Tárolás: A termék elkészítését követően hőkezelésen esik át, így szobahőmérsékleten tárolható. Felbontás után viszont hűtőszekrényben tartsuk, és 5 napon belül etessük meg kedvencünkkel.

Kiszerelés: 100 ml-es, újrahasznosított műanyagból készült tasakban

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!